Logo

Kogte majskolber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

1 majskolbe pr. pers.
vand
salt
smør

* Tilberedning

Majsen klargøres: alt den grønne fjernes så du kun ser alle kornene. 
Du kommer majsen i kogende vand, du kan enten servere dem sprøde: så skal du koge dem 7-8 min. Hvis du vil have dem møre skal du koge dem 12-15 min. 
Begge metoder er gode, alt efter temperament.

Serveres varme med salt, smør og en frisk salat og flûte eller som tilbehør til kødretter.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her