Logo

Kokosris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ris
rød chili
olie
flækærter, channa dal
urad dal, linser
sennepskorn
kariblade
pulver af dyvelsdræk
salt
masser af friskrevet kokos

Risen koges og vandet hældes fra. Når man laver blandingen, kommer man rød chili i en mængde hed olie.

Tilsæt flækærter, og urad dal, sennepskorn, kariblade, pulver af dyvelsdræk, salt og masser og masser af friskrevet kokos.

Så rører man rundt, til det er fint brunt.

Når kokosblandingen er brunet, kommer man den i risen og blander, blander og blander.

Til risen serveres to retter:

Sambar (flækærter med skalotteløg) og lynstegt kål med gulerødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her