Logo

Kold laksesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g laksefilet
75 g små kartofler
75 g grønne bønner

Dressing:
1 spsk rødvinseddike
1 tsk diijonsennep
Et fed hvidløg
½ dl god olivenolie
salt og peber

Salat:
1 håndfuld god salat (gerne blandet)
1-2 tomater
1 lille løg i fine ringe
1 hårdkogt æg skåret i både
En smule radiser i skiver
1 spsk små sorte oliven

Damp laksen.
Kog kartoflerne, lad dem køle af og skær dem i mundrette stykker.
Kog bønnerne i godt saltet vand, så der stadig er lidt bid i dem.
Skyl dem godt under koldt vand.
Pisk dressingen sammen.
Træk skindet af den dampede laks og skrab alt det brune, fede kød af den.
Bryd kødet i passende stykker.
Arranger salaten på en tallerken eller et fad.
Fordel alle ingredienser smukt og dryp dressing over med en ske.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her