250 g laksefilet 
75 g små kartofler 
75 g grønne bønner 
 
Dressing: 
1 spsk rødvinseddike 
1 tsk diijonsennep 
Et fed hvidløg 
½ dl god olivenolie 
salt og peber 
 
Salat: 
1 håndfuld god salat (gerne blandet) 
1-2 tomater 
1 lille løg i fine ringe 
1 hårdkogt æg skåret i både 
En smule radiser i skiver 
1 spsk   små sorte oliven
Damp laksen. 
Kog kartoflerne, lad dem køle af og skær dem i mundrette stykker. 
Kog bønnerne i godt saltet vand, så der stadig er lidt bid i dem. 
Skyl dem godt under koldt vand. 
Pisk dressingen sammen. 
Træk skindet af den dampede laks og skrab alt det brune, fede kød af den. 
Bryd kødet i passende stykker. 
Arranger salaten på en tallerken eller et fad. 
Fordel alle ingredienser smukt og dryp dressing over med en ske.