Logo

Koldthævet brød med soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
15 gram gær
6 dl koldt vand
100 gram grahamsmel
1 tsk sukker
1 spsk groft salt
ca. 850 gram hvedemel
50 g soltørrede tomater

Rør gær og vand sammen. Rør grahamsmel, sukker og salt i.
Tilsæt gradvis hvedemel, og ælt dejen smidig.
Den må ikke være for tør.
Lad dejen hæve koldt, tildækket med et viskestykke i mindst 8 timer. Sæt tomaterne i blød, mens dejen hæver.
Når dejen har hævet, hældes vandet væk fra tomaterne, der hakkes fint. Tilsæt tomaterne, og ælt dejen igen.
Form et brød, og lad det efterhæve i 1 time.
Rids brødet, og sæt det i ovnen.
Indstil på 190ºC og bag det i ca. 45 min.
Brødet kan også bages uden de soltørrede tomater.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartofelsalat med roquefortEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomater med skinkefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KasnockenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokoladeis med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os