Logo

Kraftig kartoffel- og kielbasa-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ dl planteolie
500 g kielbasa eller anden krydret pølse skåret i ½ cm. skiver
1 spsk rødvinseddike
½ tsk salt
500 g kartofler skrællede og skåret i ½ cm. skiver
1 stor porre skåret i tynde skiver
¼ tsk friskkværnet sort peber
 
Opvarm olien i en pande over middel varme, og steg kartoflerne til de er
møre, i 10-15 minutter, under jævnlig omrøring.
Læg dem over på et fad med en hulske.
Steg kilbasa og porre i resten af den olie, der er tilbage på panden, over
middel til kraftig varme i ca. 3 minutter, under jævnlig omrøring.
Hæld kartoflerne tilbage på pande.
Tilsæt eddike, salt og peber, og rør det hele godt sammen.
Server det varmt, eller stil det i køleskabet til senere servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her