Logo

Kreolersennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl yoghurt naturel
2 spsk dijon sennep
2 tsk mayonnaise
2 tsk citronsaft
1 spsk hvidvin
2 dråber tabascosauce
Salt

Purér yoghurt, sennep, mayonnaise, citronsaft, hvidvin, tabascosauce og lidt salt i en blender. Stil det i køleskabet i mindst 1 time.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TomatsalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Klösse med sprød raspTyske Klösse er noget, de fleste danskere ikke kender. Men prøv at købe færdigblandet...
• WaldorfssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm roquefort-kage med pærer i vinaigretteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os