Logo

Kristians gode gærbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g smør
1/2 liter vand
1/2 liter økologisk kærnemælk
50 g gær
1 spsk groft salt
400 g sigtemel
200 g durum hvedemel
300 g flûtesmel
525 g hvedemel
 
Smelt smørret i en gryde og hæld vandet ved.
Kom begge dele over i en røreskål og tilsæt kærnemælk.
Opløs gær og salt i, og tilsæt de forskellige typer hvedemel.
Ælt godt og sæt til hævning mindst en time.
Slå op til 2 brød, giv dem et snit og efterhæv en  1/2 time.
Sæt dem i en meget varm ovn 250°C.
Oversprøjt gerne brødene med koldt vand - Det giver en fin skorpe.
Skru ned for ovnen til 200°C og bag i ca. 40 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartofler, chips/franskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Verdens bedste kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kødsauce - tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os