Logo

Krydderurtedip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Krydderurtedip

 

Rør en lækker dip til fredagssnacken. Den kan også bruges som en kold sauce til kød, fisk eller grønsager eller til fredagens ovnret med kylling og græskar.

Arbejdstid: 10 min. 2-4 personer

 

#

en god håndfuld krydderurter

(en blanding af fx purløg, estragon, rosmarin, basilikum, timian, salvie)

1 dl kvark eller fromage frais

1 dl cremefraiche

salt og peber

*

 

Skyl og tør krydderurterne og hak dem med en kniv.

Rør kvark og cremefraiche godt sammen og tilsæt de finthakkede krydderurter.

Smag til med salt og peber og server som dip til ovnstegte kartoffelbåde, kartoffelchips, rå eller stegte grønsager.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bredbladet persillePersille stammer fra Sydøsteuropa, men har været populær i Nordeuropa, siden...
• EstragonFranske Estragon stammer fra Sydeuropa, hvor den i stor udstrækning anvendes i...
• PersillePersille stammer fra Sydøsteuropa, men har været populær i Nordeuropa, siden...
• Islagkage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os