Logo

Krydderurteolie til dressinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 1 liter krydderolie til dressing / marinade:

1 l tidselolie
2 spsk koriander
2 spsk carvi
2 spsk nigelle
2 spsk sumac
3 spsk niora
3 spsk sort peber

Koriander, carvi, nigelle og sort peber ristes ved svag varme i olie, hvorefter resten af olien og krydderierne tilsættes.
Blandingen hældes på et glas.
Krydderolien skal stå nogle uger, for at opnå den optimale smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her