Logo

Krydret couscous med pinjekerner og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret couscous med pinjekerner og rosiner

50 g pinjekerner

25 g smør

¾ tsk stødt spidskommen

¾ tsk stødt kanel

¾ stødt koriander

¾ tsk stødt allehånde

2 tsk brun farin

4,5 dl grønsagsbouillon

350 g couscous

115 g rosiner

3 spsk hakket frisk koriander

salt og friskkværnet peber

 

A. Rist pinjekernerne på en tør teflonpande i 1-2 min., til de er let gyldne.

 

B. Smelt smørret i en lille kasserolle og tilsæt spidskommen, ka­nel, koriander, allehånde og farin.

Lad det koge ved svag varme i 1-2 min.

Tilsæt grønsagsbouillon og bring det i kog.

Rør couscoussen i, læg låg på og tag kasserollen af varmen.

Lad den stå i 5 min., til grynene er svulmet op og er blevet bløde.

 

C. Rør med en gaffel pinjekerner, rosiner, hakket koriander, salt og peber i couscoussen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her