Logo

Krydret ingefær- og yoghurtmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En kraftig og spændende marinade til lam, and, kalkun, kylling og fisk

Til ca. 1 kg lam, and, kalkun, kylling og fisk

 

225 g yoghurt naturel

2 fed hvidløg, knust

2,5 cm frisk ingefær, revet

1/2 citron, kun saften

1 tsk stødt spidskommen

1 tsk stødt koriander

1/2 tsk knust kardemomme

1/2 tsk cayennepeber

1/2 tsk salt

3 spsk groft hakket frisk mynte

 

Hæld alle ingredienser i en stor skål og rør dem godt sam­men.

Læg kødet eller fisken i et enkelt lag i et lavt fad og hæld marinaden over.

Dæk til og lad kød og fjerkræ marinere i 1 time, fisk i 1/2 time.

Vend efter halvdelen af marineringstiden.

 

Madopskrift billede

Tips: Ingefær er en knoldet rod, så 2,5 cm svarer vel til 1-2 spsk, men smag til - det er kraftige sager.  

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spice Mix En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidløgsdressing 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Surdejsbrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Små ingefærpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os