Logo

Krydret sauteret rødkål med tranebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstort finthakket løg
1 stort finthakket hvidløg
1 dessertskefuld jordnøddeolie
450 gr. rødkål
⅓ reven muskatnød
⅓ tsk kanel
⅓ strøgen tsk nellike
Salt og peber
100 gr. friske tranebær
1 ½ spsk rødvinseddike
1 toppet dessertskefuld farin

Løg og hvidløg sauteres i 2-3 minutter i jordnøddeolien.
Fjern stokken på rødkålet og snit det fint.
Skru op for varmen og kom rødkålen på panden.
Herefter kommes ⅓ reven muskatnød, kanel, nellike, salt og peber i og der røres godt rundt i ca. 3-4 minutter.
Tilsæt de friske tranebær og lad det snurre for svag varme 5-10 minutter.
Skru igen op for varmen og tilsæt rødvinseddike og farin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her