Logo

Kumquats og Mango Chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille ananas, evt. halvdelen af en stor
2 mangofrugter
10 Kumquats
15 perleløg
2 røde peberfrugter
Krydderier, fx: koriander, nigelle, piement d´Esperlette, carvi og fennikelfrø
4 dl eddike
200 g rørsukker

De røde peberfrugter skæres i halve, og steges få minutter under grillen, hvorefter de flås og skæres i strimler.
Kumquats skæres i halve, og koges møre sammen med de pillede perleløg i en kasserolle. De rå ananas og mango skæres i tern. Krydderierne knuses i morter (undtagen nigelle), og tørsteges i en gryde. Tilsæt eddike og sukker, og lad det koge et par minutter, indtil smagen trækker rigtigt ud. Derefter kommes grønsagerne i gryden og koger igen et par minutter.
Til sidst vendes frugterne og nigellefrø i, hvorefter blandingen hældes på henkogningsglas.
Serveres som garniture til stegt, koldt eller varmt kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her