Logo

Kyllinge- og appelsinsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stykker kyllingebryst
½ liter grønsagsbouillon
100 g feldsalat
2 stilke bladselleri
2 forårsløg
2 avocado
2 appelsiner
frisk koriander

Dressing:
2 spsk lime- eller citronsaft
½ dl appelsinsaft
1 dl cremefraiche 18%
½ tsk kanel
salt og peber

Tilbehør: brød

Kyllingebrysterne koges møre i bouillonen i ca. 30 min.
Lad dem afkøle en smule før skind og ben fjernes og kødet skæres i mindre stykker.
Skyl salaten. Skær selleri i skiver, snit forårsløg og skær avokado og appelsin i tern.
Bland salaten med selleri, forårsløg, avokado, appelsin og kyllingekød.
Rør dressing sammen.
Ved servering hældes den over salaten og der pyntes med frisk koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her