Logo

Kyllingesalat med asparges, forårsløg og sukkerærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingesalat med asparges, forårsløg og sukkerærter

 

300 g kyllingebryst
3 spsk vindruekerneolie
2 fed hvidløg
1 stilk citrongræs
2 tsk chilipasta
1 tsk sambal oelek
1 stk lime
1 spsk fishsauce
sukker

Tilbehør:
250 g grønne asparges
2 forårsløg
250 g sukkerærter

Pynt: 3 spsk frisk purløg

A. Hak kyllingekødet groft med en kniv.
Varm olien i en wok og steg hvidløg, citrongræs og chilipasta et øjeblik.
Tilsæt kyllingekødet og steg det under omrøring i ca. 5 minutter.

B. Kom sambal oelek og saften fra limefrugten ved og lad kødet stege yderligere to minutter.
Smag retten til med fishsauce og sukker og sæt den til side.

C. Blanchér aspargesstykkerne og forårsløgene i to minutter samt sukkerærterne i et minut i kogende letsaltet vand, afdryp og afkøl.
Ved serveringen anrettes de blancherede grøntsager på et fad, og kyllingekødet hældes over.

Klip purløg hen over retten.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her