Logo

Kyllingesalat med cherrytomater, ærter, pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

260 g kyllingefilet
1 spsk pinjekerner eller mandler
en halv til en hel bakke babysalat
10-15 cherrytomater
150 g ærter
1 avocado
 
Dressing:
1-2 spsk pesto (fx soltørrede tomater og nøddepesto)
50-100 g cheddarost
 
Skær kyllingefilet i strimler/tern og steg på en pande til de er gennemstegte.
Tilsæt pinjekerner eller grofthakkede mandler - de skal kun have 1-2 minutter.
Blandingen afkøles.
Bland kyllingeblandingen med babysalat, ærter, cherrytomater i halve, avocado i tern og pesto.
Drys med revet cheddarost

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her