Logo

Kyllingesalat med kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g kyllingebryst
1 salat
brøndkarse
150 g sukkerærter
5 forårsløg
1 agurk
150 g sukkerærter
5 forårsløg
1 agurk
150 g cashewnødder
200 g flødeost 60+
1 dl kokosmælk
3 grønne chilier
1 lime
salt
 
Marinade:
2 spsk limesaft
½ dl sojasauce
4 tsk sød chilisauce
1 tsk sesamolie
 
Skær kyllingen i meget tynde strimler.
Rør limesaft, sojasauce, chilisauce og sesamolie sammen og læg kødet i
marinaden mindst ½ time.
Svits kødet ved kraftig varme i 4 min.
Bræk salaten i mindre stykker og bland med brøndkarse, sukkerærter,
snittet forårsløg og agurk i skiver.
Læg kødet på og drys med cashewnødder.
Kokoscreme: Rør flødeost, kokosmælk og finthakkede chili uden kerner
sammen og smag til med limesaft og salt.
Kom lidt af kokoscremen over salaten og server resten i en skål.
Salaten spises med et godt hjemmebagt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her