Logo

Kyllingsalat med hvidløgsdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kogt kylling
500 g haricot verts (bønner)
250 g champignon i skiver
 
Dressing
½ l cremefraiche 18%
3 fed hvidløg
½ tsk dijon sennep
smages til m salt og citronsaft
 
Pyntes med 250 g rejer.
 
Pil kylling og læg den i et fad, kom bønner over, derefter skivede champignon.
Hæld dressingen over og pynt med rejerne.
Server lune flûte til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her