1 kg  kartofler 
4-5 spsk olie 
2 ds  flåede tomater 
4 løg 
salt og peber 
paprika og oregano (eller dine yndlingskrydderier)
  
Tænd for ovnen på 225°C. Skræl kartoflerne og skær dem i både. 
Tag en passende størrelse gennemsigtig plastic-pose til kartoflerne og kom 4-5 spsk olie i.
Krydderierne tilsættes i posen, med et godt skud salt og lidt peber, Til sidst kommes kartoflerne i posen, og den lukkes med en knude, så den kan æltes let rundt for at fordele olie og krydderiblandingen over det hele på kartoflerne.
Pil og skær løgene i halve skiver.
Kom løgene på en varm pande med lidt olie og giv dem 1-2 min., så de er klare.
Fordel løgene i bunden af et stort ovnfast fad og læg de krydrede kartofler ovenpå. 
Bages nu i midten af ovnen i en 15 min. hvorefter tomaterne hældes ved og bager i yderligere 15 min.
 
Tips: Man kan stege kød med, fx. komme nogle koteletter ovenpå kartoflerne, som steger med i en hel ½ time.