½ liter valnødder lagt i blød i 1 time 
250 ml svampe 
4 soltørrede tomater lagt i blød mindst 2 timer 
1 spsk paprika 
20-30 stilke frisk koriander 
10-20 stilke frisk persille 
1 fed hvidløg 
½ liter rødløg 
1 rød peber 
1 spsk garam masala 
et nip cayenne 
Hak hvidløget fint og foodprocess alt andet end halvdelen af løgene. 
En Champion Juicer er genial her, brug ”the blank screen”. 
Hak den sidste halvdel af løgene fint og ælt i med håndkraft. 
(Det glemte vi til jul, og tilsatte i stedet 100 gr finthakkede valnødder. 
Det smagte glimrende) 
Rul til små kugler, ca. 2 cm srore , og dehydrer 2-24 timer. Vend ofte. 
Smager genialt med paranøddesauce lavet med et bundt  frisk 
koriander, 1 soltørret tomat og lidt citronsaft. 
Mangochutney er også et glimrende bud, sammen med små blomkålsbuketter og strimler af rød peber.