Logo

Løg braiserede med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 portioner

4 store løg, hver skåret i 6 både
6 spsk smør eller margarine
4 spsk oksebouillon
4 spsk vand
¼ tsk salt
Et drys peber
4 spsk revet parmesanost

Svits løgene i fedtstoffet til de er let brunede.
Tilsæt bouillon, vand, salt og peber.
Kog til løgene er bløde, ca. 20 minutter.
Tag løgene af panden, drys med ost og grillsteg 1-2 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her