Logo

Laks- og rejesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g pillede rejer
200 g røget laks i skiver
250 g asparges

Marinade:
3 spsk vindruekerneolie
1 ½ spsk vineddike
salt
peber
1 tsk dijonsennep

Desuden:
1 salathoved
2 hårdkogte æg
1 bdt persille

Den røgede laks skæres i strimler og blandes med rejer og aspargesstykker en skål. (Bruges der dåseasparges drænes de først).
Rør olie, eddike, salt, peber og sennep sammen og hæld over laks, rejer og asparges. Lad det trække i ca. 15 min.
Skyl salatbladene, pil æggene og skær dem i skiver.
Hak persillen groft.
Læg salatbladene på et fad, -anret salaten herover og pynt med æggeskiver og persille .
Server ristet brød og smør til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her