3 blodappelsiner 
2 bananer 
6 tomater 
 
Dressing: 
1 lille løg 
1 fed hvidløg 
½ bdt  persille 
50 g mayonnaise 
2 spsk  tomatketchup 
2 spsk  tomatpuré 
salt
  
Skræl appelsinerne og del dem i både. 
Skær bananerne i 1 cm tykke skiver, der blandes med appelsinbådene i 
en skål. 
Skyl tomaterne og skær dem i skiver. 
Pil og hak løg og hvidløg. 
Skyl og hak persillen. 
Rør mayonnaisen sammen med ketchup og puré, og bland løg, hvidløg og 
persille i. 
Smag til med salt. 
Læg tomaterne i bunden og op ad siderne på en glasskål. 
Anret appelsin- og bananstykkerne ovenpå. 
Hæld dressingen over og drys med persille. 
Lad salaten trække mindst en time i køleskab. 
Server med flûtes.