Logo

Lyst rugbrød med kommen til bagemaskine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
# Ingredienser
315 g vand
25 g smør
375 g hvedemel
120 g rugmel
30 g sukker
10 g salt
15 g polenta eller majsmel
5 g kommenfrø
30 g gær

* Tilberedning 
Hæld ingredienserne i bagemaskinen i den rækkefølge der er anbefalet i instruktionsbogen, og sæt maskinen på normal bagning.
Dette brød er yderst velegnet til forsinket bagning, så det er frisk på morgenbordet.

Se andre opskrifter på Bagemaskine

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her