Logo

Mælkemarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

dressing / marinade
1 l. letmælk
½ dl ymer

Navnlig til vildt bruges denne marinade, da vildkødet ofte har en ram smag, som mælkemarinaden kan tage.

Letmælk og ymer blandes i en krukke, og heri kommes kødet, med let pres over. Stilles koldt, gerne 1-2 uger. Kødet bliver desuden mørnet ( godt også for hårdt oksekød). Kødet tages op, aftørres og brunes i smør i en gryde. Mælkemarinaden kasseres og der anvendes bouillon og fløde til kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her