Logo

Majsbrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(2-3 stk)
1 kg hvedemel
25 g gær
4 dl vand
1 dl olivenolie
1 dl kærnemælk
1 spsk Maldon-solt
3 dl løse majs

Kør hvedemel, gær, vand, olie og kærnemælk i ca. 10 min på en røremaskine - eller ælt det hele i hånden.
Tilsæt salt og majs til sidst, og giv det 1 min mere på maskinen.
Lad dejen hæve på køkkenbordet eller på en bradepande i ca. 2-3 timer.
Skær dejen ud i 2-3 stykker, og drys brødene med hakkede majs og salt.
Bag brødene i ca. 30 min ved 225°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.890 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JordnøddesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TatarsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelsalat med solsikkekernerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærsorbetmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!