Logo

Majskolber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 majskolber
2 l. vand
1 knsp. salt

Bring vandet i kog i en gryde.
Tag svøb og silke af majskolberne og og læg dem i vandet, lad koge op igen.
Kom salt i og lad simre i 15 min.
Lad majskolberne blive nogle minutter i vandet, inden de serveres.
Spis kolberne dyppet med lidt shoyu eller umepasta.

Tips: ved at koge silken i 10 min. får man en sød og velsmagende te.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her