Logo

Mango chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 faste grønne mangofrugter.
1-2 finthakket, røde chilier
1 spsk frisk, reven ingefær
1 spsk vineddike
4 spsk sukker eller honning

Skræl mangofrugterne og skær frugtkødetkødet i små tern.

Bring mangofrugt, chili, ingefær, vineddike, honning og sukker i kog, i en gryde.

Lad chutneyen koge ca. 10 minutter for svag varme, under stadig omrøring.

Afkøl chutneyen og kom den på rene, skollede, Atamon skyllede glas med låg.

Chutneyen kan holde sig et par måneder i køleskabet.

Tips:Bruges der moden mango bliver chutneyen sødere.

Ønskes chutneyen stærkere, skal der mere chili i - Pas på!

Prøv evt. Mangobåde i stedet for Mango chutney

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her