Logo

Mangochutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 stk umodne, grønne mango
1 spsk gurkemeje
2 spsk knust, sort peber
1 spsk kommen
1 spsk nigellafrø
2 spsk fennikelfrø
2 spsk udblødte bukkehornsfrø
3 spsk salt
2 stk kashmir chili
Vindruekerneolie

Mango skæres i grove tern, med skal, og marineres med resten af ingredienserne i 2 dage. Herefter kommes de på rene sylteglas og dækkes med 135'varm vindruekerneolie. De skal stå mindst 5-6 dage. Jo længere chutneyen står, jo bedre bliver den!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her