Logo

Marinade til grillning af fisk og kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dressing / marinade

2 stk rødløg
2 fed knust hvidløg
2 spsk stødt kommen
2 spsk paprika
1/4 tsk chiliflager (tørret) eller hak evt. selv en tørret chili groft
4 spsk bredbladet persille hakket
2 spsk citronsaft
4 spsk korianderblade hakket
4 spsk olivenolie
1 tsk havsalt
Friskkværnet sort peber

Alle ingredienser kommes i en blender og hakkes meget fint.
Marinaden kommes herefter i en gryde og varmes let op.
Køles af og kan nu bruges generøst.

Tips: Fede fisk, laks, makrel eller helleflynder egner sig bedst til
marinering, da det tager kortere tid for marinaden at give smag hertil.
Tilsæt eventuelt yderlig olie til marinaden, hvis den er for tyk.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KartoffelfadDenne skønne kartoffelret tilberedes med en rest bagte kartofler
• Tomatsalat med mild sherryvinagretteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsten Hüttemeiers nemme, hurtige rugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvide ferskner i Grand MarnierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os