Logo

Marinerede bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 dl tørrede bønner, fx brune bønner, kidneybønner eller tørrede kikærter

2 løg,  fintstrimlede
1 bundt persille, dild eller purløg
evt. 1 fed knust hvidløg
2 spsk olivenolie
2 spsk god (vin)eddike
1 tsk sennep
salt og peber

De tørrede bønner (eller evt. kikærter, men bønner er lidt bedre her) opblødes i rigeligt vand i mindst 8 timer (fx natten over). Iblødsætningsvandet kasseres (indeholder giftstoffer), og bønnerne koges til de er møre, dvs. mindst en time måske tre.

De andre ingredienser blandes i og bønnerne trækker lidt (gerne i køleskabet, så de afkøles).

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 880 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tomat-marinadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KetchupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VildtfondEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis med chokoladestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os