Logo

Marinerede ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl langkornede ris
1 tsk salt
4 dl vand
1 peberfrugt strimlet
10 oliven sorte uden sten
2 spsk dild klippet
2 spsk purløg klippet
1 spsk kørvel hakket
2 spsk persille hakket
kraft Italian Dressing eller kraft Cresille Dressing
 
Bring letsaltet vand i kog og kom risene i under omrøring.
Lad dem koge ved svag varme under låg i 15 min.
Kom den strimlede peberfrugt i de sidste 5 minutter af kogetiden.
Tag gryden fra varmen og bland de friske krydderurter i sammen med oliven og 1 ½ dl Kraft dressing.
Risene kan serveres varme eller kolde.
 
Tips: Ris er velegnet tilbehør til kød- og fiskeretter eller som frokostret.
Terninger af kogt kød eller fisk kan blandes i de marinerede ris.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her