Logo

Marineret fetasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g feta

Marinade:
31/2 dl olivenolie
1 dl purløg
1 dl persille
1 tsk tørret timian
20 sorte peberkorn
1 rødløg i skiver

Salat:
4 kryddertomater i både
10 sorte kalimar oliven
1 rødløg i tynde skiver

Tilbehør: groft brød

Skær fetaosten i tern og læg dem i skål.
Marinade:
Pluk persillen i kviste og skær purløgen i 1 ½ cm stængler og bland med resten af ingredienserne.
Hæld marinaden over fetaen og lad den trække i ca. 5 døgn.
Salat:
Udsten evt. olivenen, skær tomaterne i både og rødløget i skiver, arranger det på et fad..
Osten tages op af marinaden og fordel over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her