Logo

Mexicansk crema

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

3 dl cremefraiche

saft fra 1 lime salt

 

Bland cremefraiche og limesaft i en lille skål.

Smag til med lidt salt.

Hvis det er nødvendigt, kan du bruge lidt mælk til at fortynde cremaen med. Opbevares i køleskabet.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svensk Grov sennepEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelmos med enebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomatsauce, stærkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tiramisu med frugt – portionsanrettetUdgangspunktet er en klassisk italiensk Tiramisu, dvs. en bund af opblødte Ladyfingers og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os