Logo

Mung Ni Dal- en bælgplante-ret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- som er vigtig overalt i Gujarat

ca. 2 ¼ dl mungbønner, afskallede og flækkede
olie
½ tsk spidskommenfrø
en pæn klat dyvelsdræk
4 stk grønne chilier
¼ tsk gurkemeje
¾ tsk salt
1 dl vand

Mungbønnerne stilles i blød i varmt vand en times tid.
Spidskommenfrø kommes i den varme olie. Dyvelsdræk gør dal
letfordøjelig. Så kommes den opblødte dal i, og der tilføjes chilier
skåret i småstykker, foruden gurkemeje og salt. Derefter røres
lidt rundt, og der tilsættes vand. Så dækkes det til og bobler for
svag varme et kvarters tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her