Logo

Mynte chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl hakkede mynteblade
1 forårsløg
1 fed hvidløg
½ grøn chili uden kerner
½ limesaft
sukker eller honning
½ tsk salt
½ tsk peber

Blend alle ingredienserne til en jævn masse.

Opbevar mynte chutneyen i køleskabet, hvor den kan holde sig et par dage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her