Logo

Nødde-appelsin-broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nødde-appelsin-broccoli

Den friske duft af appelsiner neutraliserer broccoliens lidt tunge aroma, og de knasende hasselnødder gør harmonien perfekt

 

500 g broccoli

25 g hasselnødder

1 appelsin, økologisk

50 g smør

salt og peber

 

Broccoli deles i buketter, stænglerne skrælles og skæres i 1 cm store terninger.

Hasselnødder hakkes groft.

Den orange del af skallen på en appelsin skrælles meget tyndt af og skæres derefter i helt smalle strimler.

Appelsinen skrælles derefter sådan, at alt det hvide kommer af.

Appelsinfileterne løsnes fra skillevæggene. Saften opfanges.

Broccolien lægges i kogende, letsaltet vand i 4 minutter.

I det sidste minut tilsættes appelsinskallen.

I mellemtiden steges 50 g smør skummende på en pande.

Hasselnødderne hældes i og brunes et øjeblik.

Appelsinfileter og -saft blandes i.

Vandet hældes fra broccolien, der derefter blandes med nøddesmørret.

Drysses med salt og peber.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her