Logo

Nasli Lemak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mål ris til 2 mål kokosmælk
et par friske pandanblade
lidt salt
evt. et lille stykke ingefær

omelet:
2-3 piskede æg
lidt salt
lidt varm olie

Vask risen og hæld den op i en lille gryde. Tilsæt kokosmælk, salt og evt. ingefær. Bring hurtigt i kog og skru straks ned (husk låg). Tag gryden fra ilden, og lad den trække under låg i yderligere 10 min. Husk at koge pandanbladene (revet i strimler på langs og slået knude på) med!
Når retten serveres gør det godt med agurkeskiver (ridset i skrællen med en gaffel) og små stykker omelet.
Omeletten steges i olien i et halvt minut på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her