Logo

Nice-salat - salade nicoise - la salada nissarda

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 solmodne tomater
1 fed hvidløg ( halveret )
1 lille agurk ( skrællet )
150 g udblødte hestebønner
2 små grønne peberfrugter i ringe
4 forårsløg i ringe
2 hårdkogte æg
8 ansjosfileter
24 sorte oliven
Dressing:
4 basilikumblade i småstykker
4 spsk olivenolie
Salt - peber

Udblød bønnerne et døgn i forvejen.
Gnub salatskålens inderside grundigt med hvidløget.
Skær tomaterne i kvarter og dræn dem - evt. salte dem let.
Skræl agurken, fjern kernerne og skær den i skiver.
Fjern peberfrugternes stilk og frugtstol, og skær dem i ringe.
Skær forårsløgene i ringe. Dup ansjosfileterne for lage.
Arrangér ingredienserne lagvis.
Slut af med de halverede æg og ansjoserne i korsform.
Drys oliven over.
Hæld dressingen over og servér salaten kold med flûtes og rosévin.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Avocadosalat 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Maa Di DalEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret rødkål 2Her er opskriften på braiseret rødkål. Prøv rødkålen som tilbehør til stege måske som...
• Appelsin muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!