Logo

Nordost-sovs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Navnet Nordost-sovs stam­mer muligvis fra, at nord­østenvinden giver dårligt fiskevejr og fiskene spreder sig. Nordost-sovs har det nemlig med at skille, hvis man ikke er omhyggelig el­ler "snyder" lidt. Nordost­sovs serveres til kogt torsk, kogt makrel, kogt hornfisk og kogte muslinger. Opskriften kommer fra Ker­teminde.
 
100 g smør
1 spsk eddike
 
Smør og eddike røres sammen over svag varme.
Rør hele tiden samme vej rundt, ellers skiller sovsen.
Man kan "snyde" lidt ved at bage smørret op med hvedemel og spæde med lidt fiskesuppe, inden eddiken kommes i.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HummersauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• StenalderbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grand Marnier fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!