Logo

Norsk hyttebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
50 g margarine
7 dl mælk
75 g gær
2 dl sirup
1 spsk salt
250 g fuldkornshvedemel
500 g sigtebrødsmel
450 g hvedemel

Pensling
2 spsk sirup
1 spsk vand

Drys
Fuldkornshvedemel

Margarinen smeltes, mælken tilsættes, gæren udrøres heri.
Sirup, slat, fuldkornshvedemel, sigtebrødsmel og hvedemel tilsættes, og
dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. ½ time.
Dejen slåes ned og formes til 2 brød.
Efterhæver på pladen ca. ½ time.
Sirup og vand blandes.
Brødene pensles og drysses med fuldkornshvedemel.
Bagetid ca. 35 minutter ved 200°C.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?