Logo

Nudelsalat med spidskål og ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ romainesalat eller 1 frilice
½ spidskål
5 stilke bladselleri
2 cm. frisk ingefær
1 rød chili
50 g grønne græskarkerner
250 g æggenudler
2 spsk olivenolie

Marinade
½ dl sesamolie
½ dl balsamicoeddike
revet skal af 1 citron

Bland marinaden og lad den trække ½ time.
Rist græskarkernerne på en tør pande.
Snit spidskål og bladselleri.
Rengør chilien (læg et snit på langs og fjern frøene under rindende vand).
Snit chilien fint.
Svits spidskål, bladselleri og chili i olivenolie.
Kom nudlerne i kogende vand og lad dem trække i 3 minutter.
Afdryp dem og bland med marinade, ingefær og de svitsede grønsager.
Smag til med salt.
Pluk salaten i store stykker.
Bred den ud på et fad og anret nudelsalaten ovenpå.
Drys med ristede græskarkerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her