Logo

Nye kartofler i charmoula

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 personer

2 kg nye små kartofler

Charmoula
1 bdt koriander, finthakket
1/2 bdt bredbladet persille
1 rødløg, skrællet og finthakket
1 røde chili, befriet for kerner og finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
Saft af 1 citroner
4 spsk god olivenolie
1 1/2 tsk paprika
1 1/2 tsk spidskommen
1 l græsk yoghurt
Salt og peber

Ingredienserne til charmoula' en blandes sammen og smages til med salt og peber. Kartoflerne skrubbes og koges i letsaltet vand, til de er møre, ca. 15 min.
Lad dem køle lidt af, inden de skæres i halve og vendes med charmoula.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Score rødvinssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GrønsagstagineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Speltbrød med soltørrede tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RisfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!