Logo

Peberfrugter i aske med kapers og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Peberfrugter i aske med kapers og oliven

Brug direkte grillning - som snack eller som tilbehør til kød eller fjerkræ

 

2 røde peberfrugter

2 spsk kapers

2 spsk sorte oliven uden sten

1 fed hvidløg, snittet

1/2 dl olivenolie

havsalt

2 spsk hakket persille

 

Prik skindet på peberfrugterne med en gaffel.

Læg peberfrugterne ned i asken på grillen og vend dem hyppigt, indtil de er helt sorte. Læg peberfrugterne i et fad med tætsluttende folie i 30 minutter, mens de afkøler.

Fjern skind og kerner og skær peberfrugterne i grove stykker.

Lav en marinade af kapers, oliven, hvid­løg og olivenolie.

Vend peberfrugterne i lagen, krydr rned salt, drys persille over og server straks.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Maskeret blomkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blomkålssalat med avocado, semi-dried tomat, chili og korianderDansk blomkål behøver bestemt ikke være en kedelig, kogt, hvid ting. Prøv salaten her, for...
• Ovnfritter af søde kartofler med brøndkarsepestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokospandekager 2En stak pandekager er til at blive lækkersulten af. Her er de tykke kærnemælkspandekager...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!