Logo

Persilledressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g flødeost med hvidløg
31/2 dl cremefraiche 18%
2 spsk persille friskhakket
¼ tsk timian tørret
½ tsk groft salt
Peber friskkværnet
 
Pynt: Persille friskhakket
Salat:
Friséesalat/icebergsalat
Bataviasalat/hovedsalat
Bladselleri
 
Rør flødeosten blød med cremefraiche lidt efter lidt.
Tilsæt persille og timian og smag dressingen til med salt og peber.
Servér dressing og salat til stegt kød, fx. lammekød. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her