Logo

Pisto Manchego

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagsret fra Manchego, der minder meget om den franske ratatouille. Retten er lige så god kold som varm. F.eks. sammen med en omelet.

½ dl olivenolie
et snittet løg
2 peberfrugter i tern
2 fed finthakket hvidløg
1 aubergine i tern
2 mellemstore courgetter i tern
4-5 flåede, hakkede tomater
1 spsk friske basilikum el. oreganoblade
salt og peber
citron

Varm olien i en stor sauterpande og sauter løg, peberfrugter, hvidløg og aubergine, indtil det meste af olien er absorberet. Tilsæt alle øvrige ingredienser, krydr med salt og peber fra kværn og lad det hele snurre for jævn varme, til grønsagerne er møre - 15-20 min. - og smag så retten til citronsaft samt yderligere krydderier.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.282 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her