Logo

Pommes á la creme, indbagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


20 stk rismelsdejplader (købes færdige)
2 ½ kg kartofler
1 l piskefløde
5 fed hvidløg
3 løg

Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Løget hakkes sammen med hvidIøgene. Det heIe koges mørt i fløden og smages til med salt og peber, (det skaI være tykt) sættes på køI, det skaI være helt koIdt.
Rismelsdejen bredes ud og kartoflerne lægges i en bunke på midten.
De 4 hjørner samles for oven, og dejen kommes i en rund form, således at den ligner en lille pose.
Bages i ovnen ca. lO - 12 min. ved 180° C.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her