Logo

Pommes duchesse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g store "gamle" kartofler (evt. bagekartofler)
3 æggeblommer
50 g smør (blødt)
salt
peber
1 æggeblomme (til pensling)

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
Kog dem møre, ca. 20 min., hæld vandet fra og damp dem tørre. Mos kartoflerne igennem en sigte, og rør med æggeblommer og smør.
Smag til med salt og peber og fyld i en sprøjtepose med stjernetylle.
Sprøjt massen ud på bagepapir i små toppe,
Pensl med æggeblomme og bag i 10 min. ved 225°C, til de er gyldenbrune.

Servering:
Kan også sprøjtes ud i en ring på et ovnfast fad, (eller talllerken) og serveres med "bøffen" i midten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her