Logo

Pommes Fondantes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Store kartofler tourneres (tilskæres) som oliven af en størrelse på 60-80 g, udvandes og aftørres.
Kartoflerne steges møre og gyldne i rent fedt. Fedtet hældes fra, kartoflerne gives et let slag på hver og monteres med ca. 100 g smør pr. kg kartofler. Dampes under låg, til kartoflerne har opsuget smørret, krydres med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her