Logo

Pommes Frites

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Store, melede kartofler skæres på pommes frites jern/maskine eller skæres i firkantede blokke og derefter i stænger på 1 cm tykkelse, udvandes, aftørres og bages møre i halvvarm friture, så der dannes en tynd skal. Ved servering bages de gyldne og sprøde i hed friture, afdryppes og krydres med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her